Näyttelymatka Tallinnaan 21.08.2018

Kävimme Killen, Ringon ja Nitan kanssa Virossa kolmessa näyttelyssä.

Perjantain ryhmiksessä norwichit arvosteli Savvas Hadjisavvas Kyprokselta. Kille oli PU-2, ROP-juniori, sai junnusertin ja siitä tuli Viron juniorivalio. Ringo oli PU-3, ROP-veteraani, sai vetskusertin ja siitä tuli Viron veteraanivalio. Myöhemmin Ringo oli vielä BIS-veteraanikisassa upeasti neljäs. Nita oli VSP, VSP-junnu ja sai junnusertin. Rodun paras oli suomalainen Sirakkaan Day Dream.

Lauantain Baltian Voittajassa Tatjana Urekin arvosteltavaksi oli ilmoitettu 11 nrowichia. Kille oli PU-3, ROP-junnu ja siitä tuli Baltian juniorivoittaja. Ringo oli PU-4, ROP-veteraani ja siitä tuli Baltian veteraanivoittaja. Myöhemmin BIS-VET-kilpailussa Ringo pääsi kuuden parhaan joukkoon. Nita oli PN-3, VSP-junnu, sai junnusertin ja Baltian juniorivoittaja-tittelin. ROP oli venäläinen Elvis Lubash Zidan ja VSP suomalainen Rivale Anne Wiggins.

Sunnuntain terrierierkkarissa norwichit arvosteli virolainen Viive Maranik. Perjantain tapaan Kille oli PU-2 ja ROP-junnu, Ringo PU-3 ja ROP-VET, sekä Nita VSP, VSP-junnu, sai kolmannen junnusertinsä ja tuli Viron juniorimuotovalioksi. ROP oli Sirakkaan Day Dream.

Ei hassumpi reissu!

Kommentointi on suljettu.