Erikoisnäyttelyn kuulumisia 11.06.2018

Olimme koko perheen voimin erikoisnäyttelyssä. Rat Trap’s-tiimiä edustivat Jalo (Rat Trap’s Dream Thief) ja Nita (Rat Trap’s Replica) sekä ulkomaan vahvistus Kille (Kreatin Extra Spice). Tuomarina oli pitkän linjan norwich-kasvattaja, Kari Salminen. Hän on tuomarina minun kokemukseni mukaan reilu mutta tiukka, eli odotukset eivät täysin keskenkasvuisten koirien kanssa olleet korkealla.

Jalo ja Kille olivat molemmat junioriuroksissa ja saivat molemmat laadusta erittäin hyvän, ihan näköisillään arvosteluilla. Kuudesta urosjuniorista viisi sai EH:n. Jalo sijoittui luokassa neljänneksi ja Kille kolmanneksi, ja molemmat esiintyivät oikein hyvin. Täytyy siis olla tyytyväinen.

Nita kilpaili juniorinartuissa saaden EH:n itsensä näköisellä arvostelulla ja sijoittuen kolmanneksi. Narttujunnuja oli kolme.

Norwicheja oli kokonaisuudessaan kehässä 36. Niistä 17 sai erinomaisen ja 8 SA:n. Sertejä ei koko rodussa jaettu.

Kommentointi on suljettu.