NN-Show 18.3.2018 20.03.2018

Lähetin ensimmäistä kertaa koirani jonkun muun matkassa näyttelyyn. Meillä tuli pienen ihmisen muodossa perheenlisäystä 28.2., joten en viitsinyt vielä lähteä täältä Seinäjoelta Vantaalle saakka näyttelyyn.

Kille edusti oikein hyvin. Norwicheja oli Jens Ruckin (kennel Wild Devils/Zwei Eichen) arvosteltavaksi ilmoitettu lähes 60 ja niistä pentuja oli yhdeksän. Kille voitti luokkansa (7-9kk), sai KP:n ja oli paras urospentu. Myöhemmin poika valittiin ROP-pennuksi ja iltapäivän loppukilpailuissa vielä koko näyttelyn kauneimmaksi pennuksi. Kannatti lähettää reissuun.

Tämän lisäksi meidän Ringon poika Nanstop Intermezzo oli PU-2, Ringon toinen poika North Witch Buttercup voitti luokkansa, ja Ringon tyttö Nanstop Indie Pop oli koko näyttelyn kaunein koira.

Kommentointi on suljettu.