Uusi vahvistus laumaamme! 23.11.2017

Olin jo pitkään haaveillut pennun hankkimisesta rodun kotimaasta, Englannista. Olin useita vuosia katsellut ihaillen Christine Hitchenin (kennel Kreatin) koiria, ja vihdoin viime keväänä rohkaistuin lähettämään hänelle pentukyselyn. Christine vastasi oitis ja kertoi suunnitelmistaan. Lempinarttuni, GB CH Kreatin Hidden Extra, astutettaisiin loppukeväästä/alkukesästä. Christine oli innoissaan mahdollisen pennun myymisestä Suomeen. Alunperin kyselyni kohdistui narttupentuun. Pentueen isäksi valikoitui vuoden 2017 voitokkain norwich-uros, GB CH Ragus Mr OO’Seven.

Kun pennut vihdoin syntyivät, viiden henkiinjääneen joukossa oli vain yksi narttu. Pohdin asiaa pari päivää, ja koska minulla jo oli kotona yksi uros, päädyin siihen että uroksen hankkiminen on sekin ihan järkevää. Niinpä kirjoitin Christinelle, ja lupaavan oloinen täysterroristi, joka harvoin tottelee nimeä Kille (virallisesti Kreatin Extra Spice), saapui meille marraskuun alussa.

Kommentointi on suljettu.