Sintti on Kansainvälinen muotovalio! 08.08.2017

Teimme Sintin kanssa kesäreissun Druskininkaihin, Liettuaan, jossa oli kolme kansainvälistä koiranäyttelyä. Norwicheja oli joka päivälle ilmoitettu kuusi. Ensimmäisenä päivänä tuomarina toimi Maite Conzalbo Lorenzo Espanjasta. Sintti veti heti ensimmäisenä päivänä potin kotiin ollen Paras narttu ja saaden sekä sen kaivatun CACIBin että sertin, ja sai vaadittavat tulokset kasaan Kansainvälisen muotovalion arvoa varten sekä on nyt myös Liettuan ja Baltian muotovalio. Upeaa! Toisena päivänä Sintti oli PN-2 saaden vara-CACIBin, ja kolmas päivä päätettiin jättää väliin koska kaikki koirat olivat jo saaneet kaiken tarvittavan ensimmäisenä päivänä. Mahtava juttu! Nyt Sintti jää lepäämään laakereilleen ja palaa veteraanina kehiin jos siltä tuntuu.

Kommentointi on suljettu.