Ristiina KR 19.7.2014 21.07.2014

Kävimme mökkeilemässä ystäviemme luona Ristiinassa, ja “ihan sattumalta” samana viikonloppuna siellä oli kaikkien rotujen koiranäyttelykin. Norwicheille oli tullut tuomarinmuutos, mikä hieman jännitti. Hyvin se silti meni. Anne Sumen arvosteltavaksi oli tuotu viisi koiraa. Junioriuroksen jälkeen oli Ringon vuoro, joka näyttikin mistä kana pissii ollen paras uros. Narttuja oli kolme, joista Sintti ensimmäisenä vuorossa. Edellisissä roduissa tuomarilla oli ollut tiukka linja, joten hiukan jännitti, mitä hän sanoo Sintistä. Juu, tarvitsee aikaa ja niin edelleen, mutta erinomainen sieltä tuli. Kilpailuluokassa Sintti sijoitettiin täysin oikeutetusti toiseksi, mutta sai tyttö SA:n! Loppujen lopuksi Sintti vielä voitti veteraaninartun PN-luokassa ja oli näinollen PN-2. ROP-kisassa Ringo veti Teiwick Venla Venaldoa pidemmän korren ollen rotunsa paras. Ryhmäkehässä ei menestystä tullut, mutta hyvä, – joskin helteinen, näyttelypäivä!

Kommentointi on suljettu.