Viron Voittaja 2014 ja Viron terrierierkkari 31.5.-1.6.2014 05.06.2014

Lähdimme Sintin ja sen velipuolen, Jalon (FI&HU&SE MVA POHJV-13 Copperstone Ladys Red Rags), kanssa kohti Tallinnaa perjantaina 30.5.. Ensimmäisenä näyttelypäivänä oli vuorossa Viron Voittaja 2014, johon oli ilmoitettu huimat 17 norwichia (Virossa todella suuri määrä) Frank Kanen arvosteltavaksi. Jalon vuoro oli ensin. Se voitti avoimen luokan ja oli loppujen lopuksi PU-3. Sintin vuoro oli seuraavana. Typy voitti avoimen luokan ja sai SA:n, ja oli loppujen lopuksi PN-3 sekä sai vara-CACIBin. Tuon jälkeen tajusin, että CACIBin saanut narttu on kansainvälinen valio, eli Sintin vara-CACIB vahvistuu jälkikäteen CACIBiksi!

Seuraavana päivänä vuorossa olikin vuorossa sitten terrierierkkari, johon oli ilmoitettu kuusi norwichia. Tuomarina oli Branislav Rajic Sloveniasta. Jalo oli paras uros ja sai sertin tullen Viron valioksi. Sinttikin teki hienon tempun. Se oli paras narttu, sai sertin ja oli paras narttu. Sintistä tuli samalla myös kolmen maan (Viro, Suomi ja Latvia) valio! Loppujen lopuksi Jalo oli ROP ja Sintti VSP. Kaiken kaikkiaan erinomaisen hienot tulokset!

Uusi Suomen, Viron ja Latvian valio! Arvostelussa luki: “All teeth”… Sisko ja sen veli Sisko ja sen veli

Kommentointi on suljettu.