Vuoden Norwich 2013 04.03.2014

Vuoden NN-kilpailun tulokset julkistettiin sunnuntaina Suomen Norwichin- ja Norfolkinterrierit Ry:n kasvattajapäivän yhteydesäIMG_4727 Turussa. Urosten puolella kilpailu oli tällä kertaa todella tiukka ja kolme parasta urosta saivatkin tasan saman määrän pisteitä. Ringo oli yksi näistä kolmesta, joiden keskinäisen järjestyksen ratkaisi suurin yksittäisestä näyttelystä saatu pistemäärä. Ringo tuli loppujen lopuksi uroksissa toiseksi ja kokonaiskilpailussakin hienosti kolmanneksi.

Sintti on vielä niin nuori eikä paljon käynyt näyttelyissä kotimaan kamaralla viime vuonna, joten odotukseni eivät olleet suuret. Tyttönen kuitenkin yllätti sijoittumalla hienosti nartuissa seitsemänneksi ja kokonaiskilpailussakin sijalle 14.

Hieno päätös viime näyttelykaudelle!

IMG_4741

Kommentointi on suljettu.