NN-Show 30.3.2014 31.03.2014

NN-Show’hun oli ilmoitettu kokonaista 71 norwichia, mikä on huikea määrä. Tuomarina oli Matthew Oddie Brittein saarilta. Ringo voitti luokkansa, – oli tosin luokkansa ainoa, mutta sai lisäksi kunniapalkinnon. KP:t olivat tiukassa. Urosten puolella niitä jaettiin yhteensä kuusi, nartuissa seitsemän. Ringo ei sijoittunut PU-luokassa. Tuomari piti pienemmistä koirista enemmän tällä kertaa.

Sintti oli  vuonna 2012 syntyneiden narttujen luokassa seitsemän koiran joukosta hienosti neljäs.

Molemmat koirat pääsivät kuitenkin loppukilpailuihin Paras Häntä-kisan kautta. Voittoa ei herunut. Hieman vaatimattomampien tulosten jälkeen minulla ei ollut odotuksia myöskään folkkituomari Dot Brittenin arvostelemasta parikisasta. Ovathan nämä nyt aika eri näköisiäkin. Tyypit yllättivät voittamalla parikisan! :)

Ringon vaari, Nanstop Polkagris, teki hienon comebackin voittamalla veteraaniluokasta koko show’n!

Kommentointi on suljettu.