Latvian Voittaja-viikonloppu 22.-23.3.2014 24.03.2014

Kävimme kavereiden kanssa viettämässä syntymäpäivääni Riiassa, jossa pidettiin Latvian Voittaja 2014-näyttely ja kansainvälinen koiranäyttely.

Lauantaina norwichit arvosteli ruotsalainen Svante Frisk. Sintille ei herunut erittäin hyvää enempää, mutta Ringo oli hienosti PU-1, sai CACIBin, Latvian Voittaja 2014-tittelin ja oli rotunsa paras. Minulle riitti mainiosti synttärilahjaksi hyvä seura ja Ringon titteli.

Sunnuntaina norwichit arvosteli irlantilainen Philip Behan. Ringo oli PU-2 ja sai vara-CACIBin. Sintti päätti viikonlopun hienosti voittaen nartut, saaden sertin ja ollen VSP. Ikävä kyllä CACIBia ei herunut tällä kertaa. Reissu meni mukavasti ja meidän porukalle tuli menestystä ihan mukavasti. Mirkan flatit saivat sertin ja junnusertin, Vikin Chino-pyrre tuli reissun aikana Latvian valioksi ja CIBiksi ja sai LVV-tittelinkin. Katan Emily-pyrre tuli Latvian ja Baltian valioksi ja sai viimeisen CACIBinsakin. Vikin Tarmo-tibbe tuli Latvian valioksi, sai voittajatittelin ja tuli CIBiksi. Tainan Suippo-bedlari tuli Latvian valioksi, sai kaksi CACIBia ja on nyt myös Latvian Voittaja 2014. Riikan Safia-silkki sai hienosti 18 silkin joukossa sijoituksen PN-2 saaden sertin ja CACIBin. Safia tuli samalla Latvian ja Baltian valioksi.

Hieno reissu kaiken kaikkiaan!

Kommentointi on suljettu.