Helsinki Winner-, Pohjoismaiden Voittaja- ja Voittaja-näyttelyt 13.-15.12.2013 16.12.2013

Kävimme Messukeskuksen suuressa koiratapahtumassa. Perjantaina jätin Sintin kotiin ja pyörähdin vain Ringon kanssa kehässä tuloksella ERI/4 ja SA. Ei siis hihkumista. Tuomarina oli irlantilainen James Byrnes.

Lauantaina olikin Pohjoismaiden Voittajassa peräti 49 norwichia kisaamassa titteleistä. Ringo sai Judith Averisilta EH:n eikä sijoittunut luokassaan, ja Sintin tulos oli muuten sama lukuunottamatta sijoitusta nuorten luokassa neljänneksi.

Sunnuntaina kehässä ei käynyt kuin Sintti (okei, okei, about 40 muun norwichin lisäksi) samalla laatutuloksella kuin lauantainakin. Bo Skalin ei luokkasijoitustakaan lahjaksi antanut. Sintti esiintyi tosi kivasti, mikä sinänsä oli koko viikolopun hienoin asia.

Sunnuntaina edustin Ringon kanssa Saimia, Ringon emää, joka palkittiin Sankarikoira-palkinnolla Messukeskuksen upeassa ryhmäkehässä. Vähän mietitytti, mitä poika sanoo valokeilasta ja kovasta melusta, mutta hyvinhän se Ringo Espanjassa talvehtimassa olevaa äitiään edusti.

IMG_4149

Kommentointi on suljettu.